Søg
Close this search box.

Den hvide Hertug kasse – 3 x 75 cl

Når du køber HERZOG C vinene, får du virkelig noget for pengene. Kompleks aroma med masser af dybde og tør på den gode måde. Det er en fremragende vin til mad, og du kan sagtens gemme den i din samling nogle år

1 x C&G Herzog C Grauburgunder årgang 2020

Denne skønne Grauburgunder dyrkes på skråningerne af Michaelsberg bjerget. Den optimale modenhed af druerne sikres ved udbyttereduktion, håndplukning og nøje udvælgelse af vinavlerne. I denne Grauburgunder kan du dufte Williams pære,  Tahiti vanilje og lidt frisk gærdej. Smelter i munden med sin bløde struktur.

1 x C&G Herzog C Rieling årgang 2020

Guld medalje i Riesling Champion og Sølv medalje i Decanter World Wine Awards! Krystalklar i farven og med en duft af urter. Smager af kandiserede citrusfrugter. Afbalanceret og stor friskhed. Kompleks i aroma, fyldig smag og stort modningspotentiale. Tysk kvalitets riesling, med en meget ren, forfriskende og naturlig syre.

1 x C&G Herzug C Sauvignon Blanc årgang 2020

Har netop opnået 90 point Falstaff Sauvignon Blanc Trophy Deutschland 2021 med denne bedømmelse: “Klar og smuk i farven. I næsen, stikkelsbær, moden fersken og gult æble. På ganen, en behagelig friskhed på grund af den livlige syre, som vidunderligt balancerer andre aromaer af grøn peber og lyserød grapefrugt. En vin, der giver glæde”

390,00 kr.

Hurtig levering

Gratis fragt over 12 flasker

Detaljer

Producent

C&G

Drue

Grauburgunder, Riesling, Sauvignon Blanc

Alkohol

13,5%

Årgang

2020

Smag

Tør

Serveringstemperatur

8-10°C

Kan lagres

10 år

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.