Søg
Close this search box.

Spätburgunder/Pinot Noir kassen – 3 x 75 cl

Vores fantastiske rødvine kommer fra Baden-Württemberg i det sydvestlige Tyskland der grænser op til Schweiz mod syd, Frankrig mod vest.

1 x Josua Spätburgunder årgang 2017

Josua har vundet Best of Show Guld medalje af den internationale Mundus Vini konkurrence. Dufter skønt af Ribs, solbær, kirsebær, viol, lakrids. Lavt indhold af garvesyre. Barrique lagret betyder at vinen er lagret på et relativt lille fad, vinen klares naturligt og bliver stabil på en naturlig måde. Vinen oxiderer langsomt, og farven bliver dybere og tanninerne blødere.

1 x Konvent Spätburgunder årgang 2019

Absolut top rødvin fra  Weinkonvent lagret i Barrique fad i 18 måneder. Duft af fine kirsebær og brombær ledsaget af fine ristede aromaer. Denne Spätburgunder/Pinot Noir præsenterer sig i smag med fylde, frugt og finesse. Vinens karakter er både udtryksfuldhed og med lækker fylde. Dens velintegrerede tanniner fuldender smagen – virkelig en skøn vin.

1 x Sankt Andreas Spätburgunder 1G årgang 2020

Druerne til denne skønne rødvin kommer fra Spätburgunder-planter som er mindst 40 år gamle og vokser på en granit bund, hvilket giver den helt unikke smag. Denne Spätburgunder er klassificeret QbA (Qualitätswein bestimmter Anbaugebiet) Erste Gewächs/1G. Vinen er fadlagret. Farven er strålende. Smagen er fyldt med krydret Pinot Noir-frugt, med strejf af kirsebær, solbærgelé, en fin peber note, et strejf af lakrids og en perfekt afbalanceret syre.

Original price was: 773,00 kr..Current price is: 620,00 kr..

Hurtig levering

Gratis fragt over 12 flasker

Detaljer

Producent

C&G, lauffener, WSO

Drue

Pinot Noir, Spätburgunder

Alkohol

13,5%

Årgang

2017, 2019, 2020

Smag

Tør

Serveringstemperatur

8-10°C

Kan lagres

10 år

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.