Søg
Close this search box.

Om os

Vi elsker god vin – og vi elsker god mad. Og når det hele går op i en enhed, så er det endnu bedre….

Efter at have boet et par år i Tyskland og med erfaringer fra utallige ferieture rundt i Tyskland og Østrig er vi blevet imponeret over det høje niveau som vin, spiritus og gastronomi holder. Okay det er måske ikke nyt nordisk, men der er sket en masse siden Liebfraumilch og Currywurst.  Og da vi er vin og mad tosser, så synes vi, der er god grund til, at sprede det gode budskab.

Fra gode tyske og østrigske venner har vi fået en masse ”geheim” tips, så herboende venner og bekendte er i årevis blevet påduttet lige, at smage denne her spændende vin fra Sydtyskland eller nippe til en Alte Birne frugtsnaps fra Østrig. Faktisk så meget at flere og flere, inklusiv os selv, blev forundret over hvor svært det har været, at finde tilsvarende gode tyske vine i Danmark.

Og vi undrede os over, at rigtigt meget af den tyske vin som er tilgængelig på det danske marked, slet ikke matcher den høje kvalitet og udvalg, som vi kender fra vores rejser i Tyskland.

Med Vin og Mad, ønsker vi at levere god kvalitet til en fornuftig pris Og det skal være nemt for dig, så vores netbutik er altid åben og vi leverer direkte til din hoveddør.

Vores passion er god vin og mad, der supplerer hinanden, så vi opnår en endnu større nydelse. Det er derfor vores butik hedder Vin og Mad – I stedet for at stå med en bøf, kotelet, noget fisk eller andet og tænke…”mmm – hvad mon der er godt, at drikke til denne mad?” så vil vi vende den om.

Du står med en fantastisk vin og tænker ”mmmm – hvad mon der er godt at spise til denne fantastiske vin?”

Derfor vil vi løbende give gode opskrifter, der passer til den vin, vi har i butikken. Og I slipper heller ikke for, at høre om hvordan et godt måltid afsluttes med en lille frugtsnaps til at cleare ganen med.

Vi vil udnævne vine til ”månedens vin” eller sammensætte smagekasser, når smagsløgene skal udfordres, og nye favoritter kan komme på middagsbordet.

Lige nu har vi Tyske vine og Østrigsk snaps i sortimentet, men der kommer sikkert også et par spændende vine fra Østrig og måske nogle fra Schweiz.

Savner du noget i vores butik, så tag fat i os – vi finder den der vin, du fik på skiferien, eller den specielle snaps som bare var så god. Vi er klar og altid åbne for gode ideer.

Hvem er vi?

Henriette og Lars Bo. Vi er begge midt i livet og har et par gode job og en masse livserfaring med os ind i Vin og Mad.

Vi er livsnydere og sætter stor pris på god vin og mad, og vi elsker at jonglere i køkkenet. Lars Bo er den kreative og legesyge, som udvikler opskrifter, imens han kokkerer, mens Henriette helst finder en opskrift og videreudvikler derfra. Vi bruger gerne vores venner og familie som smagspanel, og elsker at have gæster. Enten i vores hjem nord for Roskilde eller på vores lille landsted i Nordjylland. Når vi ikke muntrer os med vin og mad, spiller vi golf, står på ski eller tager en tur på vandet i kajak.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.