Søg
Close this search box.

Vinproducenterne

Lauffener Weingärtner

Lauffener Weingärtner er et prisbelønnet kooperativ med omkring 1.200 medlemmer, der dyrker et vingårdsområde på ca. 880 ha, hvoraf 120 ha terrasseret stejl skråning. Takket være vinavlernes store engagement og ambitionen om at høste fremragende druer er de i stand til at producere vine af høj kvalitet, men også til at bevare vores unikke kulturlandskab i Lauffen Neckar-dalen med de stejle skråninger.

Weingärtner Cleebronn & Güglingen

Weingärtner Cleebronn & Güglingen  er for fjerde år i træk blevet kåret af Vinum Wine Guide til ”det bedste andelsselskab i Tyskland i øjeblikket”, og vinene i EMOTION CG- og Herzog C-serien findes hvert år i førende vinguider og får fantastiske anmeldelser af vinanmelderne. Der har været vinavl i Dürrenzimmern siden 1147, og Weinkonvent Dürrenzimmern er bestemt ikke blandt de største, men de er et ungt, innovativt team som kompromisløst producerer absolutte topvine. Divinus premium-serien er dyrket på druer fra de bedste udvalgte vinmarker og der produceres kun omkring 35-45 liter pr. år – virkelig eksklusiv nydelse

Prinz

Prinz destilleri ligger midt i Leiblachtal, et stenkast fra de østrigske bredder af Bodensøen, hvor de har produceret frugtsnaps af høj kvalitet siden 1886.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.