Søg
Close this search box.

St. Andreas vinpakken til den kræsne – 3×75 cl

Vinkultur siden 1407!

Hvor Schwarzwalds stejle vestlige skråninger smelter sammen til et kuperet vinlandskab og til sidst ind i Rhindalen – ligger vinregionen Ortenau. Dens oprindelse er vinmarkerne omkring Ortenberg Slot. Et unikt område, der er én af de bedste vinproducerende regioner i Baden. Dette er det naturlige grundlag for de bedste vine fra Schloss Ortenberg-vingården.

Som navnet antyder, omfatter Schlossberg den majestætiske grund af Ortenberg Slot. Dette er placeret på en granit bjergspore, som også er den golde jord, vinstokkene vokser på. Denne bjerghøjde danner en ubeskyttet overgang fra den kølige Schwarzwald til den varme Oberrhein Graben. Dette særlige mikroklima og de mere end 50% stejle vinmarker, der åbner sig som et amfiteater mod syd, resulterer i særligt gunstige betingelser for produktion af aromatiske topvine.

1 x St. Andreas Späburgunder QbA 1G trocken 2019

Druerne til denne skønne rødvin kommer fra Spätburgunder-planter som er mindst 40 år gamle og vokser på en granit bund, hvilket giver den helt unikke smag.

Denne Spätburgunder er klassificeret QbA (Qualitätswein bestimmter Anbaugebiet) Erste Gewächs.

Vinen er fadlagret. Farven er strålende. Smagen er fyldt med krydret Pinot Noir-frugt, med strejf af kirsebær, solbærgelé, en fin peber note, et strejf af lakrids og en perfekt afbalanceret syre.

Hvad betyder 1G mærket?

Erste Gewächs (Premier Cru) er vine fra førsteklasses vinmarker med deres egen karakter, hvor der hersker optimale vækstbetingelser og vinene er blevet produceret over en længere periode med bæredygtig høj kvalitet.

1 x St. Andreas Spätburgunder GG Schlossberg tør årgang 2020.

Duften er forførende. Sort kirsebær, kanel, tæt og lang. Fine varme toner med masser af smag og eftersmag. Lagringen i de små barriquefade giver vinen ekstra tæthed og dybde. En fantastisk rødvin, som vil blive afrundet yderligere med et par års lagring på flaske.

En Spätburgunder med ”GG” mærket, kan drikkes nu, men kan også gemmes i kælderen.

1 x St. Andreas Chardonnay GG Schlossberg trocken 2021.

Denne Chardonnay bourgogne vin har en dejlig duft af cantaloupe melon, mango, kanel og modne frugter, og smag af mango, banan og passionsfrugt, med en perfekt syre. Vinen er stadig ung, og smagen af de nye Tonneaux fade vil integrere sig yderligere gennem årene.

En Chardonnay med ”GG” mærket, og 91 point fra Robert Parker, når kun det bedste er godt nok!

Hvad betyder ”GG” mærket?

Grosses Gewächs, modsvarer Grand Cru fra Bourgogne, er en klassificering af vine, der kommer fra tyske vinmarker og vinstokke af allerhøjeste kvalitet. Vinstokkens placering på bjerget er nøje udvalgt, for at producere de bedste vine, der udtrykker terroir (jordbundsforhold og klima) og GG vine har særligt stort lagringspotentiale.

Original price was: 1.028,00 kr..Current price is: 825,00 kr..

Hurtig levering

Gratis fragt over 12 flasker

Detaljer

Producent

WSO

Drue

Spätburgunder/Pinot Noir, Chardonnay

Alkohol

12-14%

Årgang

2019, 2020, 2021

Smag

Tør

Serveringstemperatur

8-20°C

Kan lagres

10+ år

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.